Pogrebno preduzeće Pijetet

Pogrebno preduzeće Pijetet sa sedištem u Beogradu stoji vam na raspolaganju za sve vrste pogrebnih usluga. U najtežim trenucima, naše pogrebno preduzeće izaći će vam u susret bilo gde da se nalazite. Čak i ako je preminula osoba u inostranstvu. Naša ekipa iskusnih vozača trensportovaće pokojnika shodno dogovoru i protokolima prevoza preminulih lica.

Pogrebno preduzeće stoji vam na raspolaganju 24 časa dnevno

Kao što i sam naslov kaže. Pogrebno preduzeće je aktivno za vaše pozive tokom celog dana i stojimo vam na raspolaganju svih sedam dana u nedelji. Nakon vašeg poziva, bilo da je kasno večernje ili rano jutarnje vreme. Bez ikakvog odlaganja odmah ćemo krenuti sa obavljanjem usluge za koju nas angažujete. Operater sa kojim budete razgovarali nakon vašeg poziva odmah će kontaktirati ekipu koja izlazi na teren. I započinje obavljanje dogovorenih usluga.

Bitno je naglasiti da u ovakvim situacijama ožalošćena porodica, ne mora biti angažovana uopšte. Tačnije sve obaveze koje su potrebne preuzimao mi i izvršavamo umesto vas. Do dana sahrane, sve što je potrebno završava pogrebno preduzeće bilo da su administrativni ili pogrebni poslovi. Sve naše poslove radimo efikasno i sa visokom dozom profesionalizma sa ciljem da ispoštujemo zahteve ožalošćenih. Kao i da pokojinika ispratimo sa najvišim počastima kako verskim i tradicionalnim, tako i kulturnim.

Usluge koje vrši pogrebno preduzeće Pijetet

U sledećem delu teksta opisaćemo usluge koje obavlja naše pogrebno preduzeće. Ovo je samo deo usluga koje ćemo navesti kako biste što bolje upoznali pogerebno preduzeće Pijetet. Naravno, pored ovih na vaš zahtev možemo izvršiti bilo koju uslugu. Koja se tiče našeg oblika poslovanja a koju nismo naveli u ovom tekstu.

Usluga oraganizacije sahrane ili kremacije

Nakon razgovora sa vama i dogovora započinjemo proces usluge organizacije sahrane ili kremacije. U tom procesu mi preuzimamo punu odgovornost u obavljanju svih potrebnih radnji. Kako bi sama sahrana ili kremacija protekla u najboljem mogućem redu. U okviru orgranizacije naše pogrebno preduzeće kontaktiraće sudsku medicinu umesto vas i obaviće zakazivanje termina sahrane, odnosno kremacije. Pored toga, takodje prikupićemo svu potrebnu dokumentaciju kao i prevoz pokojnika sto će detalljnije biti opisano u nastavku teksta.

Usluga sređivanje potrebne dokumentacije

Usluga sređivanja dokumentacije je neizostavan deo organizacije sahrane. I to iz razloga jer znamo da u momentima gubitka člana porodice. Najmanje što vam je potrebno je da razmišljate o nekakvim papirima i protokolima. Tu odgovornost preuzima naše pogrebno preduzeće koje će za vas obaviti sve što je potrebno. Kako bi se ispoštovala standardna zakonska procedura koja je neophodna nakon smrti.

Pored standardnih zakonskih okvira, sređujemo i dokumentaciju neophodnu za PIO fond kako bi ožalošćena porodica stekla pravo na refundiranje troškova. A kako bismo vam još više izašli u susret. Pogrebno preduzeće Pijetet odmah vam umanjuje račun u iznosu refundacije a mi kasnije naplaćujemo od penzionog fonda. Sve to sa ciljem olakšanja i umanjenja obaveza ožalošćenima.

Usluga prevoza pokojnika

Pogrebno preduzeće Pijetet vrši uslugu prevoza pokojnika na teritoriji cele Srbije kao i bilo gde u inostranstvu. Ukoliko je vaš clan porodice preminuo u inostranstvu sve što treba je da nas pozovete. A mi ćemo u najkraćem mogućem roku i sa poštovanjem svih zakonskih normi preminulog prevesti na adresu koju vi navedete. Dugogodišnje iskustvo u ovom poslu obezbedilo nam je kontakte širom Evrope. Tako da transport vršimo sigorno i pouzdano bez ikakvih otežavajućih okolnosti. Do kojih itekako može doći ukoliko izostavimo kontakte kao veoma važan faktor u ovom procesu.

Pored nacionalnog i internacionalnog prevoza. Takodje vršimo i lokalni prevoz koji se ogleda u prevozu pokojnika iz mrtvačnice. Ili kuće preminulog do mesta gde će se obaviti sahrana. Preminuli se transportuju vozilima poslednje generacije, namenjenih isključivo obavljanju pogrenih poslova.

pogrebno preduzeće